De Expo: Natuurlijk!

Tijd

08:00 - 18:00

Datum

04 - 21 jun 2024
Nu Bezig

Dit event vindt plaats over:

De expositie met de titel Natuurlijk! is te zien in de hal en op de derde verdieping van het Flexiforum, 4 juni t/m 21 juni 2024. In deze expositie werkt de Vrije Akademie Parkstad samen met SGL.

De samenwerking tussen SGL en de Vrije Akademie is gebaseerd op een gedeelde visie: het creëren van een gelegenheid om kunstwerken te exposeren die zijn gemaakt door mensen met en zonder een beperking. Beiden stichtingen geloven in het feit dat iedereen beeldend vermogen heeft. De kunstenaars die hun werk exposeren zijn cursisten van de Vrije Akademie en deelnemers aan de programma’s van SGL in Brunssum en in Kerkrade. Via SGL exposeren kunstenaars met niet-aangeboren hersenletsel.

De exposanten kregen het thema ‘Natuurlijk’ als opdracht en dit is voor iedereen “Natuurlijk!” vrij te interpreteren. Er zullen onder andere schilderijen, driedimensionale kunstwerken, beelden van keramiek, hout, steen en andere materialen te zien zijn. Sommige makers delen hun ervaring en de betekenis van hun werk in een tekst, andere makers laten het werk voor zichzelf spreken.

Andere evenementen

Geen evenementen gevonden!