Festival ’t Kirchroa va Mörje

Tijd

13:00 - 16:00

Datum

19 okt 2023
Afgelopen

Dit event vind plaats over:

Het evenement is afgelopen.

Donderdag 19 oktober: Flexiforum, een wereld van mogelijkheden
Spekhofstraat 15 • Kerkrade • 13.00 – 16.00 uur • gratis entree

Er staan verschillende activiteiten voor je klaar in de centrale hal van het Flexiforum. Je kunt een rondleiding volgen met als thema de herbestemming en de nieuwe mogelijkheden die het Flexiforum biedt.
De Ruilwinkel Kerkrade organiseert een modeshow vanaf 14.00 uur met als bijzondere model wethouder René van Drunen. In samenwerking met Relim worden van oude jeans en oude werkkleding kussens en nieuwe kleding ontworpen. Ook zij showen hun werk in de modeshow! De Vrije Akademie Parkstad organiseert een workshop met recycle materialen van 13.30 tot 15.00 uur en natuurlijk bemannen ze een stand met hun werk in de centrale hal. Het Kindercentrum Ratatouille organiseert een kleurwedstrijd om 13.00 uur voor de allerkleinsten. Root Foods zorgt voor hapjes en drankjes en Kirchroa ruumt óp is aanwezig met hun positieve impact en een spel om op speelse wijze informatie meegeven over goud, e-waste en recycling en bewustwording creëren over de waarde van afval.

En alsof dat nog niet genoeg is, is deze open dag een van de inzamelpunten voor ‘Limburg Helpt Geef een Jas, verwarm een Hart’, want ook dit jaar zamelt de gemeente Kerkrade weer warme winterjassen in en vraagt zo aandacht voor armoede in onze provincie. Alle jassen krijgen een (lokale) bestemming. Heb jij dus een jas over, neem hem mee en lever hem in! Van 13:00 tot 16:00 bij de Ruilwinkel.

Zie voor alle 18 evenementen van het Festival ’t Kirchroa va Mörje van 14 t/m 21 oktober

http://www.festivaltkirchroavamorje.nl

 

Andere evenementen

Geen evenementen gevonden!