FM @ Flexiforum Live

Tijd

20:30 - 23:55

Datum

19 okt 2024

Dit event vindt plaats over:

In 2024 viert FM hun 40e verjaardag met de release van het veertiende studioalbum van de band, OLD HABITS DIE HARD, zoals altijd vergezeld van een uitgebreid tourschema. Zo zijn ze op deze avond ook live te zien op het Flexiforum Live stage te kerkrade. FM Bestaat uit : Steve Overland (vocals, guitar), Merv Goldsworthy (bass), Pete Jupp (drums), Jem Davis (keyboards) en Jim Kirkpatrick (guitar)

In het voorprogramma hebben we de Nederlandse Pop – Rockband (Symfo Rock) Blueminded uit de regio , die in 2012 opgericht werd door gitarist, muziek en tekstschrijver Jörgen Koenen.
Waar Blueminded als een project ontstond is het tegenwoordig uitgegroeid tot een band met in de huidige formatie ; Björn Koenen op gitaar, Rob Rompen op zang, Michiel Hartholt (toetsen / backing vocals), Mischa Aussems (drums), Richard Ritterbeeks (bas gitaar) en Jörgen Koenen (gitaar en backing vocals)

Dit concert is een samenwerking tussen Popmuziek Kerkrade, Eternal Rock Music Agency, Beleef Kerkrade, Flexiforum & The Rock Online.
Tickets verkrijgbaar via Ticketshop (eventim-light.com)en mooi Ltd. Hard tickets via www.therockonline.nl

Zaterdag:  19.10.2024          Flexiforum                                  Presale : € 22,50 (excl.fee)

DOORS: 19:30                         Spekhofstraat 15                       BOX : € 27,50

SHOWTIME : 20:30              6466 LZ  Kerkrade                    (* if available)

 

Andere evenementen

Geen evenementen gevonden!