Ruilwinkel in het Flexiforum verbouwd en vernieuwd

In de afgelopen wintermaanden is de Ruilwinkel Kerkrade in het Flexiforum verbouwd en vernieuwd. Er is een nieuwe vloer, ledverlichting, er zijn nieuwe kleuren op de muren aangebracht en uiteraard zijn er veel mooie spullen. Het is een mooie en overzichtelijke winkel geworden, waarin de afdeling speelgoed is samengevoegd met de rest van de Ruilwinkel.

Vanaf 28 februari is de Ruilwinkel weer geopend voor klanten. Op 30 maart wordt de vernieuwde winkel officieel geopend door wethouder Roland. Voor alle bezoekers op die dag heeft de Ruilwinkel een leuke attentie.

In de Ruilwinkel heb je geen geld nodig, want spullen worden ingeleverd tegen punten. Met die punten kunnen weer nieuwe spullen “gekocht” worden. De Ruilwinkel heeft ruim 4000 leden en ruim 40 vrijwilligers.

De Ruilwinkel is er voor inwoners van de gemeente Kerkrade, die op een of andere manier te maken hebben met sociaal-maatschappelijke achterstand. Op het centrale plein voor de Ruilwinkel is een ontmoetingstafel waar mensen een kopje koffie of thee kunnen drinken en op een natuurlijke manier met elkaar in contact kunnen komen en eventueel hulpvragen kunnen stellen.

Lees meer over de Ruilwinkel op de website Ruilwinkel Kerkrade

Deel dit bericht

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email