Sluiten
Profielgegevens
Bedrijfsgegevens
Werkkracht3

Werkkracht3 is gespecialiseerd in de bemiddeling van technisch uitvoerend personeel in de Installatietechniek. Wij bemiddelen monteurs in de elektrotechniek, loodgieters en cv monteurs. Deze monteurs zijn werkzaam in de woningbouw, utiliteit en de industrie.

Verder werken we nauw samen met de DIZ Vakschool, https://duoinstallatiezuid.nl/ . Daar leiden we mensen op voor de Installatietechniek. Dit doen we samen met het Vista College. De mensen worden opgeleid voor een geaccrediteerd MBO niveau 2 en niveau 3 diploma.

Ik ben Richard Schaapkens, consultant en eigenaar bij Werkkracht3. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en ‘onderzoek’ graag de persoonlijkheid en motivatie van onze sollicitanten. Wat hebben zij in het verleden gedaan, wat zijn hun drijfveren en hoe ziet hun thuis / privé situatie eruit? Ik match graag deze persoonlijkheden aan onze opdrachtgevers met als doel niet alleen op technisch vlak, maar ook op persoonlijk vlak en voor de lange termijn (de ideale match) toegevoegde waarde te creëren.

Deskundig & Ervaren Werkkracht3 bestaat uit een ervaren regionaal team dat de branche goed kent. Wij verkiezen kwaliteit altijd boven kwantiteit in zaken doen.
Partnerschap Werkkracht3 kiest voor een waardevolle en langdurige relatie. Geen snelle business tot aan de deur maar oplossingsgericht en maatwerk.
Eerlijk & Betrouwbaar Je afspraken altijd nakomen, ja=ja en nee=nee. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en schetsen realistische verwachtingen.

Bedrijfscontact
Accountgegevens